Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Με λένε Νάσια


Το μυθιστόρημα αναφέρεται στη διαδρομή μιας γυναίκας που έρχεται αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες και προβλήματα. Η δίψα της για ζωή, αλλά και η δύναμη της ψυχής της θα την οδηγήσουν στη λύτρωση. Μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Νάσια, μας δίνει παράλληλα κι ένα μάθημα ζωής. Μας προτρέπει να αγωνιζόμαστε, να έχουμε όραμα, να παλεύουμε για τα ιδανικά μας. Θα μας αποδείξει πως η δύναμη της θέλησης είναι η μόνη θριαμβευτική οδός προς το δρόμο της επιτυχίας.

2 σχόλια:

  1. μπορεί να σε λένε Νάσια, αλλά για μένα είσαι μια ηρωίδα της ζωής. Πραγματικά με καθήλωσε σαν βιβλίο αλλά το κυριώτερο με έκανε να βροντήξω και εγώ το χέρι για να σπάσω τα σάπια που με καθυστερούν... σ'ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γιάννο, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν θα έλεγα ότι είμαι ηρωίδα. Είμαι μόνο μια γυναίκα που επαναστατεί ενάντια στην αδικία και το ψέμα. Δεν διστάζω να κτυπήσω το χέρι μου στο τραπέζι εκεί που χρειάζεται, ούτε φοβάμαι να λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους ακόμα κι αν πρέπει να δυσαρεστήσω κάποιους ανθρώπους. Δεν ανέχομαι τα παράλογα, ούτε συμβιβάζομαι για χατήρι κανενός. Εκπτωτικά κουπόνια τέλος.....είμαστε και σε περίοδο κρίσης! (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή